lihakset huoltoon !

Evie 10 tammi , 2013 4 Comments Yleinen hieroja

Eilen käytiin toista kertaa hierojalla. Soololla oli edelleen oikeapuoli hieman jäykempi, mutta ei kuulemma pahasti, eli koiralla ei todennäköisesti ole kipuja noiden jäykkyyksien takia. Selkä ja lapa vähän jäykkinä. Reidet ei olleet enää niinkään, suht sulaavahaa. Eli ei mitään hälyttävää, mutta ei ihan vetreinkään poju vielä. Hyvin lähtivät kuitenkin pehmenemään taas!

Tuli itselle uusia ajatuksia liikunnan merkityksestä lihasjumien kanssa, millainen merkitys sillä on, liikkuuko koira erilailla hierontojen välissä ym. Vapaana, vai hihnassa jne. Ihanaa saada tietää, millaisessa tilanteessa koiran lihaskunto on, missä olisi parantamisen varaa jne.
Soolo oli tällä kertaa _paljon_ rauhallisemmin tilanteessa, jossain välissä ajattelin sen jopa oikeasti nauttivan tuosta hetkestä. Aluksi oli hieman vaikea keskittyä olemiseen, kun vieressä on koirahoitola ja siellä olevat koirat haukkuivat, mutta niiden hiljennyttyä poika oli tosi hienosti ja rauhallisesti! Veikkaan, että ens kerralla se on ihan lötköpötkönä suurimman osan ajasta.

Ens kuussa mennään taas uudelleen, jee! :–)) Ja whii, meiän bot – paketti on lähtenyt tulemaan meitä kohti, oispa se jo täällä!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Evie

Written By Evie

Bloggaaja opiskelee eläinlääketiedettä Tarton maatalousyliopistossa ja harrastaa aktiivisesti colliepoikiensa kanssa.

4 Comments on “lihakset huoltoon !

 1. Avatar

  Iipu Vastaa

  tammikuu 13, 2013 at 3:57

  Hei tiekkö mäkin ajattelin tilata seuraavasta palkasta noille botin! Hyvä kuulla että Soolo rupee rentoutumaan, toivottavasti nääkin osaa seuraavalla kerralla ottaa rennommin 😀

 2. evie

  evie Vastaa

  tammikuu 14, 2013 at 9:38

  Oho nonii hyvä!! Saa nähdä, onko noista millaista hyötyä sit todellisuudessa, mutta pakko kokeilla ! <: Te meinaatte vissiin kans alkaa käydä tuolla samalla vai muualla? Jejeeje, mää ainakin uskon, että kun muutaman kerran jälkeen ei oo koirallekkaan enää niin uus tilanne, niin rauhottuu kummasti !

 3. Avatar

  Iipu Vastaa

  tammikuu 16, 2013 at 7:41

  No, jos ei muuta niin voi ainakin antaa pr0 harrastaja-vaikutelman 8) Jep, kun kysyttiin että tahdotaanko tulla uudestaan niin toki tahdottiin! Jees, eiköhän se siitä lähde sujumaan (:

 4. evie

  evie Vastaa

  tammikuu 18, 2013 at 1:18

  hahah, ollaan siitä pr0 -harrastajasta onneks vielä aika kaukana:DDD Jejeje vähän kiva juttu sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *